UEFA Champions League 2006-2007

Domineer het Europese voetbal met UEFA Champions League 2006-2007.

Leid je favoriete Europese team door drie verschillende competities en probeer alle prijzen binnen te slepen.

Daag je grootste rivalen uit in nationale competities, bekerwedstrijden en de UEFA Champions League, en beleef het spektakel van het Europese voetbal als nooit tevoren.

Schrijf geschiedenis met UEFA Champions League 2006-2007, het meest volledige en realistische voetbalspel ooit.
Kenmerken
Specifieke kenmerken voor de PC, PS2 en de PSP:

Schrijf geschiedenis

Leid je favoriete Europese team en probeer de drie grote prijzen te winnen. Beleef de hoogte- en dieptepunten van een seizoen vol competitie-, beker- en UEFA Champions League-wedstrijden.

Houd je hoofd bij de wedstrijd

Dankzij een compleet nieuw besturingssysteem bepaal je het tempo van een wedstrijd. Voer inworpen, doeltrappen en hoekschoppen direct uit, zodat je de grip op de wedstrijd geen moment verliest.

Nieuw speltype Ultimate Challenge

Beleef de meest spectaculaire momenten uit de UEFA Champions League-geschiedenis opnieuw. Speel elk scenario en verander de geschiedenis met iedere goal, redding en zege.

UEFA Champions League-toernooi

Leid je team door de groepswedstrijden en de knock-outfase van het officiële UEFA Champions League-toernooi. Speel door het officiële speelschema of stel je eigen toernooi samen.

Elke zege wordt beloond

Voltooi honderden doelen in diverse speltypen en speel onder meer officiële UEFA Champions League-ballen en stadions vrij.

Laat de sneeuw maar komen

Speel wedstrijden in hartje winter voor de echte Europese voetbalbelevenis. Tot de nieuwe effecten behoren sneeuw, ademwolkjes en handschoenen.

Verbinding met PSP

Verstuur bestanden van het speltype Treble van je PlayStation 2 naar je PSP-systeem en speel UEFA Champions League 2006-2007 overal en altijd.

Specifieke kenmerken voor de PSP:

Verbinding met PlayStation 2

Verstuur bestanden van het speltype Treble van je PlayStation 2 naar je PSP-systeem en speel UEFA Champions League 2006-2007 overal en altijd.

Speel draadloos tegen elkaar

Dankzij de draadloze (WLAN-)functies kun je spelen tegen vrienden en rivalen waar ook ter wereld en zien wat de onderlinge balans is tussen jou en al je tegenstanders.

website