Pro Evolution Soccer 2010

De Pro Evolution Soccer-serie is volgens velen de ultieme voetbalsimulatie. In Pro Evolution Soccer 2010 zijn er weer veel verbeteringen aangebracht en een flink aantal nieuwe zaken toegevoegd om de balsport nog realistischer naar je spelcomputer te brengen.

De animaties van de spelers zijn flink onder handen genomen, zodat het dribbelen, passeren van spelers en schieten op doel een stuk soepeler verloopt. Ook reageert het publiek een stuk uitbundiger op de actie die op het veld plaatsvindt, waarbij de subtiele verschillen tussen een uit- en thuiswedstrijd in acht worden genomen.

De computergestuurde spelers werken in Pro Evolution Soccer 2010, dankzij implementatie van het Teamvision 2.0 systeem, veel beter samen. Zo sluit het middenveld netjes op de verdediging aan om gevaarlijke situaties de kop in te drukken. In de aanval heb je de mogelijkheid om meerdere spelers aan te sturen, zodat het creƫren van kansen gemakkelijker wordt.

De bekende Master League heeft een aantal ingrijpende veranderingen ondergaan en ook de online kant is flink verbeterd. Bovendien kun je met behulp van het nieuwe power gauge system de kracht van elk team nauwkeurig instellen, zodat de speelstijl van je favoriete clubs nog beter naar voren komt.

Vergeet die verwende vedettes op televisie en pak een controller om zelf dat winnende doelpunt voor je favoriete team te maken in Pro Evolution Soccer 2010!

website