FIFA Street 3

FIFA Street 3 van EA SPORTS BIG™ brengt voetbalsterren van over heel de wereld tot leven als gestileerde helden in de ultieme arcade-voetbalgame voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem en het Xbox 360™ videogame en entertainment systeem.

Ga de straat op met de beste profvoetballers en duik in de waanzinnige wereld van het straatvoetbal. Je kunt de spelers herkennen aan hun authentieke trainingtenues, kledingstijl, en verschillende speelstijlen. Elke speler beschikt ook nog eens over unieke vaardigheden. Spierkracht, hersencapaciteit, soepele vaardigheden of versplinterende tackles: zoek de perfecte speler voor jouw team.

Je hebt je voetballers volledig onder controle: het besturingssysteem reageert op authentieke en intuïtieve wijze. Dankzij de eenvoudige besturingsconfiguratie en analoge joystick kun je trick-moves naadloos combineren en op honderden manieren je straatvoetbalvaardigheden showen. Vul de Gamebreaker helemaal op om je sublieme vaardigheden te showen en speel straatvoetbal zoals nooit tevoren. Dol de verdediging op de vierkante meter, speel een-tweetjes via de muur, trotseer de zwaartekracht en maak de meest spectaculaire goals.

Speel straatvoetbal op prachtige locaties over heel de wereld, met muziek die naadloos aansluit op de omgeving: elke perfect getimede tackle, verbazingwekkende trick-move of onhoudbare goal is voorzien van de perfecte achtergrondmuziek.

Leid de revolutie in straatvoetbal: maak samen met je voetbalhelden de straten onveilig.
Kenmerken
Nieuw besturings- en trick-systeem

ultrasnel reagerende besturing en gebruiksvriendelijk trick-systeem zorgen voor de ultieme controle over je idolen. Combineer tikjes, sleepbewegingen en klemmen en maak moves die iedereen voor onmogelijk hield. Laat zien wat je in huis hebt!

Heldenteam

maak een selectie uit ruim 250 van de beste voetballers ter wereld uit 18 internationale topteams plus een paar verborgen verrassingen!

Specialisten

kies de vaardigheden van trick-spelers, doorbrekers, spelmakers en afmakers om de bal op alle verschillende manieren te spelen. Laat zien wie de beste straatvoetballer is.

Gamebreaker

vul de meter en ontlaadt een compleet nieuwe set waanzinnige tricks en belachelijk mooie moves. Dol de verdediging op de vierkante meter, speel de bal over je tegenstander heen, trotseer de zwaartekracht en maak de meest spectaculaire goals op de momenten dat het telt.

Verbeterde AI

de spelers in FIFA Street 3 spelen in een echte straatvoetbalstijl. Deze game is de ultieme arcade-ervaring.

Nieuw speltype Street Challenge

doe mee aan verschillende toernooien en speel verborgen straatteams en spelers vrij, waarmee je online en offline kunt spelen.

Nieuw speltype Head To Head

neem het op tegen een vriend in een reeks wedstrijden en kijk wie de beste is. Pas de regels per wedstrijd aan en om je vaardigheden maximaal op de proef te stellen.

Online spelen in Playground Picks

speel online en stel een All-Star straatvoetbalteam samen. Zet 's wereld beste voetballers op een rijtje, en kies om de beurt een speler voor je team. Pas op voor kwetsbare ego's!

Online World Challenge-toernooi

speel als de trotse online vertegenwoordiger van je land. Alle wedstrijden van jou en je medesupporters tellen mee in het World Challenge-toernooi, waar maar liefst 18 teams aan mee kunnen doen.

Locaties over heel de wereld

daag je rivalen uit op toplocaties over heel de wereld; van de stadsparken in Zuid-Amerika tot de daken in Azië en de straten in Europa.

Interactieve omgevingen

in deze ultra-realistische wereld rennen spelers tegen de muren op, hoor je overal muziek en komt de omgeving tot leven bij elke perfect getimede tackle, verbazingwekkende trick-move of onhoudbare goal.

website