FIFA 11

In FIFA 11 van EA SPORTS kun je je voetballers op nieuwe manieren besturen waardoor het spel mooier dan ooit wordt.

In FIFA 11 zullen de voetballers zich nog levensechter gedragen op elke positie op het veld, of ze nu in balbezit zijn of niet.

De nieuwe functie Personality+ zorgt voor individuele vaardigheden, waardoor elke speler uniek wordt en nog beter is te onderscheiden van de andere spelers op het veld.
In FIFA 11 wordt ook een nieuw systeem voor Prof-passes geïntroduceerd.

De nauwkeurigheid van passes is afhankelijk van de besturing door de gamer, de vaardigheden van de voetballer, en de situatie en het belang op het veld. Een slechte beslissing of een verkeerd geraakte bal komt je in dit systeem erg duur te staan. Door nieuwe passtypen, zoals effectpasses, kun je nu efficiënter en op balbezit spelen.

Actie op feedback van gamers

Verbeterde passing - “Pingpongen” is nu niet meer mogelijk. Passes zijn afhankelijk van de situatie waarin ze worden genomen, en levensechte omstandigheden zorgen voor onvoorspelbare resultaten. Er wordt ook gewerkt aan de AI van de keepers en aan boogballetjes, dus kom zeker terug voor meer info daarover.
FIFA-theater - Sla de hoogtepunten van al je wedstrijden op, ook van de wedstrijden die je online speelt. Je kunt ze dan, wanneer je maar wilt, direct vanaf je computer bekijken, herhalen of uploaden naar Footballworld.com.

Nieuwe gameplay-functie

Personality + - Met Personality + zie je de prestaties van een voetballer op het veld op authentieke wijze in het spel terug en wordt het spel van elke afzonderlijke speler levensecht aangepast aan zijn vaardigheden. Je kunt nu de spelers nog makkelijker herkennen door nieuwe lichaamsbouw- en spelersmodellen. Personality + zorgt voor een compleet nieuwe ervaring van de prestaties en het uiterlijk van spelers, of ze nu aan de bal zijn of niet. Binnenkort vind je op deze website meer informatie over Personality +.

Unieke ervaring

Eigen clubliederen en soundtrack - Je kunt nu voor elk team en elke competitie eigen clubliederen importeren. Bepaal zelf wanneer het officiële clublied van je club wordt gespeeld: tijdens de spelersintroducties, bij rust, na een doelpunt of zelfs als je hebt verloren. Maak speciale spreekkoren voor je Virtuele prof en hoor hoe het publiek je toejuicht vanaf de tribunes van Old Trafford en San Siro. Je kunt ook je favoriete muziek in het spel importeren en je persoonlijke soundtrack samenstellen.

website