FIFA 07

Nu de 2006 FIFA World Cup™ voorbij is en het internationale voetbal geen voorpaginanieuws meer is, is het tijd voor de spelers om zich op hun dagelijkse werk te concentreren: het behalen van overwinningen in de EA SPORTS™ FIFA 07.

Ervaar vanaf het eerste fluitsignaal een overweldigend FIFA 07-voetbalseizoen. Geniet van de intense sfeer in het stadion bij elke uit- en thuiswedstrijd.

Vier elke bevredigende overwinning op een rivaliserende club en sla je door de moeizaamste thuiswedstrijden heen. Laat je opzwepen door het inspirerende gejuich van de supporters bij thuis- en uitwedstrijden en leid je team, wedstrijd voor wedstrijd, naar een hogere positie in het klassement. Schreeuw de clubliederen mee en luister hoe de fans de verschillende spelers aansporen.

Het lot van jouw team ligt in jouw handen in de EA SPORTS™ Interactieve competities (F.A. Premier League, Bundesliga, Franse competitie, Mexicaanse 1ste divisie), een nieuw online speltype waarin je speelt tegen supporters van de echte tegenstanders van je club. Speel je wedstrijden volgens het echte wedstrijdschema. Speel elke wedstrijd die zij ook spelen. Houd de ontwikkeling van je team bij. De uitslagen bepalen de plek van je club op de ranglijst. Je bent meer dan een supporter: nu speel je echt voor je team.

Dankzij de nieuwe geavanceerde kunstmatige intelligentie nemen je spelers realistische beslissingen, zoeken ze de ruimte op en passen ze levensecht. De gameplay-engine is ingrijpend vernieuwd. Je moet nu een realistische tactiek toepassen, realistische beslissingen nemen en als een echte speler denken om wedstrijden te winnen.

Ook het speltype Coach is drastisch bijgewerkt en verbeterd. Durf jij de uitdaging aan? De transfersommen voor spelers en hun salarissen zijn nu realistischer dan ooit. Elke beslissing van het bestuur heeft nu nog meer effect op de spelers en hun spel. De CPU neemt nu nog slimmere beslissingen voor de coach van de tegenstanders, want iedereen wil die beker graag veroveren.

Dit is het seizoen waarin jij het verschil kunt maken! FIFA 07 heeft een PEGI-classificatie van 3+ en is beschikbaar vanaf september 2006.

website