Mobiele Games En Apps

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone of tablet binnen handbereik en die apparaten zijn zeer geschikt om snel en makkelijk voetbalgames te spelen. En niet alleen dat, ook andere nuttige apps vinden de weg naar de voetbalsupporter. Enkele goede apps voor android en apple devices zijn op deze pagina verzameld.

Soccer Star 2018 Topleagues

Soccer Star 2018 Topleagues

Het is de laatste wedstrijd van de League en je bent in een getekend. Het is jouw beurt om het lot van je voetbalteam te kiezen. Pas je laarzen aan, loop voor de bal, maak een krachtige kick en... DOEL! Zal je triomfen als een voetballer en de echte score held van je club worden? Ben je de voetballegende van dit seizoen?

Installeer Soccer Star 2018 Topleagues : android

Fluid Soccer

Fluid Soccer

Dit is een verslavende strategiegame waarmee je tactische beslissingen in real-time moet nemen. Fluid Voetbal plaatst je in het hart van de actie. Jij bepaalt wat er gebeurt en test je strategische know-how in een aantal spannende veldsituaties waarin jij de beste manier moet vinden om de tegenstanders te verslaan en je team naar de overwinning te leiden.

Installeer Fluid Soccer : android apple

Tricky Shot

Tricky Shot

In deze game moet je je vaardigheden met de bal tonen. In diverse levels wordt je uitgedaagd met de bal missies te voltooien zoals het gooien van een stapel banden, bij kapotte kranen, vuile T-shirts op een waslijn, en nog veel meer dingen. Op het eerste gezicht lijkt dat eenvoudig maar de schijn bedriegt. Bestuur de bal met een soepele beweging en schiet pijlsnel op het doel.

Installeer Tricky Shot : android apple

Voetbal International

Voetbal International

Met de app van het bekende tijdschrift Voetbal International blijf je altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rondom het nationale en internationale voetbal. Daarnaast bevat de software ook het programma, de tussenstanden en uitslagen van de belangrijkste competities ter wereld.

Installeer Voetbal International : android apple

Voetbal Uitslagen

Voetbal Uitslagen

Voetbal Uitslagen NL Mania biedt de meest actuele sport voetbaluitslagen en real-time voetbal scores bij live wedstrijden. Bekijk uitslagen en programma's van wedstrijden, competities, spelers en teams van Nederland en internationale Europese professionele competities. Of je nu van Ajax, Feyenoord, Barcelona, Premierleague of alleen Champions league en Europa league houdt. Met deze streaming applicatie mis je nooit een match.

Installeer Voetbal Uitslagen : android apple

FIFA 18

FIFA 18

Voetbal gaat altijd door. De FIFA Companion-app verbindt je altijd en overal met de wereld van FUT 18, zodat je zelfs onderweg je FUT-club kunt aansturen. De FIFA 18 Companion-app biedt je volledig beheer van je FUT-club. Je kunt je selectie voorbereiden op je volgende grote wedstrijd, op het laatste moment op een transfer bieden, beloningen voor je team verdienen en je club met behulp van munten of FIFA-punten verbeteren met spannende nieuwe spelers en items uit pakketten.

Installeer FIFA 18 : android

WK 2018 Rusland

WK 2018 Rusland

Blijf op de hoogte met in realtime naar je telefoon verzonden goalmeldingen. Ook biedt deze Wereldkampioenschap Voetbal-app van GoalAlert je functies als een supersnelle ranglijst, wedstrijdschema's van alle groepen, de topscorers, opstelling van alle teams en nieuws over het toernooi. De snelste app voor live uitslagen van het WK-voetbal 2018 in Rusland!

Installeer WK 2018 Rusland : android apple

Voetbal.nl

Voetbal.nl

Met dé app voor amateurvoetballend Nederland ben je altijd voorzien van de laatste uitslagen, programma informatie en stand op je mobiele telefoon. Voor gebruik dien je online geregistreerd te zijn op www.voetbal.nl maar daarvoor krijg je wel een boel sociale functies zoals aanmelden van je team, aanwezigheid bij wedstrijden, eigen clubinformatie, foto's en video toevoegen, koppeling met twitter of facebook en meer. Deze sponsored app is volledig gereed gemaakt voor het KNVB amateurvoetbal.

Installeer Voetbal.nl : android apple

Soccer Kicks

Soccer Kicks

Ervaar de passie van de vrije trap in deze intense 3D-voetbalgame. Kampioenen worden niet geboren, ze zijn gemaakt. En wie weet heb jij het in je om een echte voetbal superster te worden. Begin alvast met het oefenen van je vrije trappen. Dit spel zal je het hoogste niveau van de volledige controle te geven en een hoge accuratesse.

Installeer Soccer Kicks : android

Happy Soccer Physics

Happy Soccer Physics


De spelers op het veld schuifelen heen en weer en vertonen een verscheidenheid aan gekke acties. Tik op ze om te voetballen, een geweldige en grappig voetbal fysica game. HEt is heel gemakkelijk om te spelen, je hoeft enkel het scherm aan te raken. Een mooie game om snel even tussendoor te spelen. Je kunt het tevens delen met je vrienden via twitter en facebook, zelf via hetzelfde scherm. In deze voetbal physics, kunt u tikken met je vriend en kan niet stoppen met lachen.

Installeer Happy Soccer Physics : android

Football Manager Mobile

Football Manager Mobile

Football Manager Mobile brengt de beste manager in je boven en zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt winnen met je favoriete club. De compatibiliteit op de meeste smartphones en tablets is dik in orde en je zult snel door de voetbalseizoenen geraken. De game biedt een authentieke voetbal ervaring - met alle bekende topspelers en clubs uit de hele wereld. Er is een groep van 17 landen om je teams op te baseren, met inbegrip van alle grote Europese competities. De transfers en tactieken zijn volledig aan jou, dus je zult de transfermarkt op moeten gaan en beslissen wie speelt of op de bank beland.

Installeer Football Manager Mobile : android apple